Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forska inom utbildningsvetenskap

Det finns många som tycker kring skola och utbildning. Men är du lärare och vill ta reda på hur det verkligen ligger till, ska du söka till Göteborgs universitets forskarskola inom utbildningsvetenskap - CUL.

Det finns flera skäl till att vilja forska. Dels är det en spännande kompetensutveckling. Och du kanske vill bidra till en skola på vetenskaplig grund? 

Med en forskarutbildning i handen kan du sedan söka en karriärtjänst inom skolan och arbeta med att koppla samman forskningen med skolverksamheten. Du kan också söka en lektorstjänst på en högskola eller ett universitet. Kanske blir du på sikt någon av dem som utbildar nästa generations lärare?

Ansökan för 2018 stängde den 11 mars

Ledigkungörelse för 2018 Anvisningar för 2018

In english

ApplicationInstructions

Forskarskolans ämnen

Doktoranderna vid forskarskolan i Utbildningsvetenskap kan antas till ett av följande tio forskarutbildningsämnen som är kopplade till CUL.

Ämnen som ingår i forskarskolan

 

Kontakt

Om du har frågor rörande ett specifikt ämne på forskarnivå vänder du dig till aktuell kontaktperson för respektive forskarutbildningsämne.

Om du har allmänna frågor gällande CUL och forskarskolan kontakta någon av följande:

Henrik Friberg-Fernros, studierektor

henrik.friberg-fernros@pol.gu.se

031-786 1231

Klas Eriksson, avdelningsdirektör

Klas.Eriksson@gu.se

031-786 5793, 0766-181 989

Sidansvarig: Linda Morgan|Sidan uppdaterades: 2018-03-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?