CUL- seminarium sommarmingel

Mötesplats CUL

Tid: 2018-10-23 kl 09:00,

Evenemangstyp: Konferens

Till konferensen inbjuds alla som är aktiva inom CUL, företrädare för skolverksamheter, skolpolitiker och personer med erfarenheter från liknande forskarskolor nationellt. Årets konferens bygger på aktivt deltagande och CUL-doktorander förväntas presentera sina forskningsprojekt antingen muntligt eller med papers.

CUL kalendarium

Seminarier, kurser och andra arrangemang inom forskarskolan för utbildningsvetenskap (CUL), samt andra seminarier m.m. som andra institutioner inom Göteborgs universitet anordnar och som kan vara av intresse för CUL-doktoranderna.

Sidansvarig: Linda Morgan|Sidan uppdaterades: 2010-09-02