Disputation Linda Borger

Tid: 2018-12-07 kl 13:00,
Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25 - AK2 136, Hus A

Evenemangstyp: Disputation

Linda Borger vid institutionen för pedagogik och specialpedagogik försvarar sin avhandling med titeln Investigating and Validating Spoken Interactional Competence. Rater Perspectives on a Swedish National Test of English. Fakultetsopponent: professor Barry O¿Sullivan, British Council, London

Tomas Wedin: "The Aporia of Equality: A Historico-Political Approach on Swedish Educational Politics 1945-2000"

Tid: 2018-12-07 kl 13:15,
Plats: T302, Gamla Hovrätten, OlofWijksgatan 6

Evenemangstyp: Disputation

Disputation. Humaniora med inriktning mot utbildningsvetenskap

CUL kalendarium

Seminarier, kurser och andra arrangemang inom forskarskolan för utbildningsvetenskap (CUL), samt andra seminarier m.m. som andra institutioner inom Göteborgs universitet anordnar och som kan vara av intresse för CUL-doktoranderna.

Sidansvarig: Linda Morgan|Sidan uppdaterades: 2010-09-02