Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kalendarium

Mötesplats CUL

Tid: 2017-10-24 kl 09:00,
Plats: Sankt Jörgen Park Resort.

Evenemangstyp: Konferens

Välkomna till Mötesplats CUL den 24-25 oktober 2017 Den 24-25 oktober arrangeras för tionde året i rad en konferens i anslutning till CUL forskarskola (http://www.cul.gu.se/). I år träffas vi på Sankt Jörgen Park Resort.

Föreläsare: Professor Camilla Björklund Docent Dawn Sanders Victoria Babbit (Routledge Publishing

Disputation Monica Vikner Stafberg

Tid: 2017-10-27 kl 13:00,
Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25 - Kjell Härnqvistsalen, Hus A, Pedagogen, Göteborgs universitet

Evenemangstyp: Disputation

Monica Vikner Stafberg vid institutionen för pedagogik och specialpedagogik (IPS) försvarar sin avhandling med titeln Om lärarblivande: En livsvärldsfenomenologisk studie av bildningsgångar in i läraryrket. Fakultetsopponent: professor Héctor Pérez Prieto, Karlstads universitet

Disputation Angelica Simonsson

Tid: 2017-10-30 kl 13:00,
Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25 - Kjell Härnqvistsalen, Hus A, Pedagogen, Göteborgs universitet

Evenemangstyp: Disputation

Angelica Simonsson vid institutionen för pedagogik och specialpedagogik (IPS) försvarar sin avhandling: Sexualitet i klassrummet. Språkundervisning, elevsubjektivitet och heteronormativitet. Fakultetsopponent: Professor Rickard Jonsson, Stockholms universitet.

CUL kalendarium

Seminarier, kurser och andra arrangemang inom forskarskolan för utbildningsvetenskap (CUL), samt andra seminarier m.m. som andra institutioner inom Göteborgs universitet anordnar och som kan vara av intresse för CUL-doktoranderna.

Sidansvarig: Linda Morgan|Sidan uppdaterades: 2010-09-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?